58 767-71-08
nasza infolinia
NASZE BIURA
adresy i kontakty
O NAS galeria/certyfikaty
CEL PODRÓŻY:
WYJAZD Z:
TERMIN OD: DO:
Strona główna › NASZA OFERTA › WIZY - POŚREDNICTWO › Wiza do TAJLANDII

Wiza do TAJLANDII

POBIERZ WNIOSEK O WIZĘ 

DOKUMENTY do każdej wizy na pobyt czasowy: 

  • 1 formularz
  • 1 fotografia
  • paszport

dla tranzytu marynarza:

  • pismo od armatora okreslające kto jedzie i w jakim celu
  • pismo z agencji polskiej

UWAGI:
Tajlandia jest bardzo popularnym krajem, ambasada przyjmuje bardzo dużo wniosków o wizy stąd czas oczekiwania do 7 dni roboczych. Uwaga! Ambasada nie przyjmuje bilonu PLN !

Ambasada wydaje wizy tylko na 1 miesiąc pobytu - przedłużenia pobytu tylko w Tajlandii u miejscowych władz.
Obywatele polscy mają możliwość uzyskania wizy do 15 dni pobytu (wliczając dzień wjazdu i wyjazdu) na niektórych przejściach granicznych, głównie w międzynarodowych portach lotniczych w Bangkoku, Chiang Mai, Hat Yai, Phuket i Utapao. Zalecane ubieganie się o wizę w Warszawie. Komplet dokumentów prosimy składać w oddziałach HOLIDAYS.


OPŁATA WIZOWA:

DO 30 DNI - wjazd na teren Tajlandii bez wizy

POWYŻEJ 30 DNI :

  • 120 zł - turystyczna jednokrotna
  • 240 zł - turystyczna dwukrotna
  • 360 zł - turystyczna trzykrotna
  • 480 zł - turystyczna czterokrotna

Pośrednictwo wizowe APiT HOLIDAYS - 200,00 zł

 

 

POBIERZ WNIOSEK O WIZĘ 

Wyślij pytanie
Imię i nazwisko
E-mail
Telefon
Pytanie
Przepisz kod z obrazka
(Kliknij aby odświeżyć)