58 767-71-08
nasza infolinia
NASZE BIURA
adresy i kontakty
O NAS galeria/certyfikaty
CEL PODRÓŻY:
WYJAZD Z:
TERMIN OD: DO:
Strona główna › NASZA OFERTA › WIZY - POŚREDNICTWO › Wiza do KAZACHSTANU

Wiza do KAZACHSTANU

POBIERZ WNIOSEK O WIZĘ

 

Dokumenty do wszystkich rodzajów wiz:

- Paszport ważny min 6 miesięcy.
Uwaga! Konsulat wymaga minimum dwóch wolnych stron w paszporcie, nie muszą być obok siebie.
- Zaświadczenie 1)z firmy o zatrudnieniu, 2)ze szkoły dla uczniów, 3)z uczelni dla studentów, 4) osoby bezrobotne mogą być proszone o dostarczenie zaświadczenia z Urzędu Pracy, 5) w przypadku prowadzenia własnej działalności: Ja.,..., oświadczam, ze jestem właścicielem firmy... + pieczątka, 6) osoby duchowne nie musza mieć zaświadczenia.
- Podanie do konsulatu o wydanie wizy przy wizie jednokrotnej (druczek do pobrania w naszym biurze)
- wniosek wizowy (druczek do pobrania w naszym biurze
- aktualne zdjęcie
Uwaga! Osoby, które posiadały wcześniej wizę kazachską i zmieniły paszport powinny dostarczyć kopię starego poprzedniego paszportu + kopię wizy.


Dokumenty do wizy turystycznej i biznesowej:
+ poparcie wizowe

Dokumenty do wizy prywatnej:
+ oryginał zaproszenia obywatela Republiki Kazachstanu (krewnego lub znajomego)

Dokumenty do wizy dla byłych obywateli Kazachstanu:
+ poparcie wizowe
+ dokument potwierdzający byłe obywatelstwo kazachstańskie

Dokumenty do wizy tranzytowej (jest wydawana na 5 dób w każdą stronę):
+ oryginał wizy docelowej
+ oryginał ważnego biletu przejazdowego
z potwierdzeniem w nim daty wyjazdu z punktu przesadki na terytorium Republiki Kazachstanu

Rejestracja w Kazachstanie w ciągu pięciu dni: na lotnisku lub w hotelu lub w milicji migracyjnej.


Do zamówienia poparcia
są potrzebne skan pierwszej strony paszportu i wypełniony druczek

1. Nazwisko i imię
2. Adres zameldowania
3. Data i miejsce urodzenia
4. Numer paszportu
5. Data i miejsce wydania paszportu
6. Data ważności paszportu
7. Miejsce pracy (lub nauki), stanowisko
8. Dokładny cel podróży ٭
9. Data przebywania
10. Miejsce czasowego pobytu w Kazachstanie
11. Trasa podróży z wyszczególnieniem odwiedzanych miejscowości w Kazachstanie
12. Środek transportu
٭ UWAGA! Do wizy biznesowej trzeba bardzo dokładnie podać CEL (np., rozmowy handlowe, podpisanie kontraktu itp.), nazwę firmy - partnera, adres, telefon

 

*Wiza dla dzieci do lat 16 jest bezpłatna.

 

 

 

Wyślij pytanie
Imię i nazwisko
E-mail
Telefon
Pytanie
Przepisz kod z obrazka
(Kliknij aby odświeżyć)